دستگاه سانترال پر ظرفیت پاناسونیک KX-TDA100DBP

در واقع این دستگاه در حالت پیش فرض بعد از خروج از کارخانه دارای 5 جای کارت دیگر است که می‌توان بین کارت‌های داخلی دیجیتال و آنالوگ و یا کارت خط شهری  PRI و کارت دیزا انتخاب کرده و 5 جای کارت را در صورت نیاز پر نمود. البته لازم به ذکر است که در صورت نیاز به کارت خط شهری بیشتر ، می‌توان کارت ارتقا 8 پورتی را تهیه نمود که بر روی کارت اولیه خط شهری قرار می‌گیرد.

با استقبال بسیار زیاد از طرح اقتصادی سانترال پاناسونیک که مدل TDA100D نام گرفت پاناسونیک تصمیم گرفت این محصول را در دو نوع دیگر نیز وارد بازار کند . با این تفاوت که در بدو خروج از کارخانه به امکاناتی مجهز هستند که سبب می‌شود هزینه تمام شده کاهش یابد و به همین ترتیب هزینه خرید این محصول کاهش پیدا می‌کند و این کاهش قیمت سبب می‌شود که شرکتها رو به خرید زیرمجموعه‌های سانترال TDA100D بیاورند.

مدل ارتقاء یافته KX-TDA100D که هزینه خرید را به دلیل داشتن 2 کارت پیش فرض در خود کاهش می دهد.

 

 

 

 



کلمات کلیدی :

دستگاه سانترال پرظرفیت مدل KX-TDA100

مرکز تلفن دیجیتال، با قابلیت پشتیبانی از خطوط 4 و 5 رقمی با 6 جای خالی برای نصب کارت این محصول مناسب افرادی است که تمایل به گسترش سیستم کم ظرفیت مجموعه خود دارند .

این دستگاه بر خلاف سیستم‌های کم ظرفیت حالتی ایستاده دارد که دلیل این امر وجود کارتهایی با حجم زیادتر است که در مقایسه با کارت‌های سانترال کم ظرفیت از اندازه بزرگتری برخوردار هستند.

این محصول در حالت ابتدایی خالی است که با توجه به کارتهای انتخابی از ظرفیت های مختلفی پشتیبانی می‌کند. در بیشترین حالت این سیستم قابلیت پشتیبانی از 124 خط شهری و 160 خط داخلی (متناسب با تعداد خطوط شهری و داخلی ظرفیت دستگاه متفاوت است) را دارد .

وجود 6 جای خالی سبب شده تا امکانات بیشتری را در اختیار کاربران قرار دهد. این مرکز تلفن از خیلی از جهات پیشرفت چشم گیری نسبت به مدل های کم ظرفیت خود داشته است که سبب شده تا این مرکز تلفن به سیستم پر فروش تبدیل شود و به یکی از ملزومات و تجهیزات اداری هر شرکتی مبدل گردد.

 

 



کلمات کلیدی :

دستگاه سانترال پر ظرفیت پاناسونیکKX-TDA100DBA

مدل ارتقاء یافته KX-TDA100D  است که سه جای کارت آن به صورت پیش فرض اشغال شده است، هدف از جای دهی این 3 کارت در محصول کاهش هزینه خرید می باشد .

 

با توجه به رشد ارتباطات و تشکیل شدن شرکت‌هایی با حجم کارکنان متوسط اکثر شرکت‌ها روی به خرید سیستم‌هایی آوردند که بتوانند تماس‌های شرکت را به بهترین شکل ممکن مدیریت کنند و با توزیع مناسب تماس های ورودی به واحدهای مختلف به بهترین شکل روند پاسخ گویی را ارتفاء دهند. پاناسونیک برای این مجموعه ها دستگاه سانترال KX-TDA100D را طراحی کرد که در بیشترین حالت ممکن قادر به پشتیبانی از 26 خط شهری و 116 خط داخلی است. این دستگاه دارای 7 جای کارت است که امکان اننخاب کار مناسب را به کاربران خود می‌دهد.



کلمات کلیدی :

دستگاه سانترال پاناسونیک KX-TDA100D

پاناسونیک پس از تولید دستگاه سانترال KX-TDA100  تحولی عظیم را در صنعت ارتباط به وجود آورد که تا آن زمان بی نظیر بود. تا آن زمان اکثر شرکت‌های متوسط به دلیل نبود دستگاهی که بتواند نیازهای ارتباطی آنها را برطرف کند از این سیستم ها بی نصیب بودند و با تولید و طراحی این محصول سبب شد تا اکثر شرکت‌ها ارتباطات خود را ارتقاء دهند.

گروه فنی مهندسی ارتباط (نمایندگی سانترال پاناسونیک) پیشرو در امور مخابراتی و کلیه پروژه های خدمات سانترال و مرکز تلفن از قبیل نصب سانترال و راه اندازی مرکز تلفنهای پر ظرفییت و کم ظرفییت و تهیه و تعمیر سانترال ، انواع فکس و گوشیهای مربوطه سانترال و عیب یابی نرم افزاری و سخت افزاری و پیدا کردن و وصل خطوط شهری و داخلی و نگهداری از دستگاه و خطوط شما و فروش سانترال .

وجود 4 پورت دیجیتال بر روی کارت پردازنده اصلی به صورت پیش فرض

اضافه شدن یک اسلات (فضای خالی) برای نصب کارت بیشتر

وجود کارت داخلی آنالوگ 24 پورت

با گذشت مدتی از ورود دستگاه KX-TDA100 به بازار، پاناسونیک دستگاه سانترال پاناسونیک KX-TDA100D را معرفی نمود که با تغییراتی که بر روی KX-TDA100 روی داده بود توانسته بود پشتیبانی از 126 خط شهری و 176 خط داخلی را پیاده سازی کند که تا حدودی پیشرفت مناسبی  بود اما تغییرات سخت افزاری این سیستم بیشتر از 2 خط شهری و 16 داخلی اضافه شده بود.

وجود کارت کالرآیدی به صورت پیش فرض

سانترال پر ظرفیت دیجیتال ظرفیت 7 جای کارت که امکان تعریف خطوط شهری و داخلی آنالوگ دیجیتال را به صورت همزمان به کاربر خود می‌دهد.

امکان نصب کارت خط شهری ارتقاء بر روی هر کارت شهری

 

 



کلمات کلیدی :

سیستم اوپراتور گویا و یا سیستم ساترال گویا چیست

 

سیستم های ارتباطی و روش ارسال و دریافت اطلاعات تماس بین تلفن و مرکز مخابرات برای یکپارچه سازی دارای استانداری خاص است که دو روش تن و پالس نام گذاری شده است. روش پالس استانداردی قدیمی و زمان بر است که زمان زیادی برای برقراری ارتباط می گیرد زیرا برای هر شماره گرفته شدده سیگنالی بسیار طولانی به مرکز مخابرات ارسال می کند و برای تایید شماره منتظر دریافت سیگنال تاییدیه می شود و سپس سیگنال رقم بعدی را ارسال می کند. روش تن پر کاربرد ترین روش مورد استفاده در برقراری تماس تلفنی در جهان است. سیستم تن یا سیستم DTMF  که مخفف شده Dual Tone Multi Frequency است یک روش انتقال اطلاعات بر پایه بسامدی با دو فرکانس بالا و پائین است با استانداردی جهانی.

دستگاه های سانترال از دو روش انتقال داده استفاده می کنند که در هنگام خرید دستگاه سانترال و برنامه ریزی آن می توان یکی از این سیستم های انتقال اطلاعات را انتخاب نمود که در حالت پیش فرض سیستم شماره گیر تن در سانترال و دیگر تلفن ها فعال است، اما همان طور که گفته شد سیستم تن، روشی متداول تر است. علت نام گذاری این سیستم به نام DTMF به دلیل 2 فرکانس متفاوتی است که در زمان خاصی از هر کلید در هنگام شماره گیری به مرکز مخابرات ارسال می شود.

وجود این دو بسامد کوتاه و بلند سبب کسب اطمینان بیشتر در شماره گرفته شده می شود که این سیستم در کلیه تلفن ها و سیستم های مخابراتی به صورت پیش فرض فعال است که می توان به صورت دلخواه آن را تغییر داد.

آیا تا به حال با شرکتی تماس گرفته اید که سیستم گویا آن شرکت از شما درخواست کند که تلفن خود را در حالت تن قرار دهید؟

آیا به این موضوع فکر کرده اید که سیستم شماره گیر تلفن شما در حالت پیش فرض چه نوعی است؟

تا به حال به دلیل این کار فکر کرده اید؟  

کلید 8 = 852 Hz و 1336 Hz

کلید 9 = 852 Hz و 1477 Hz

کلید * = 941 Hz و 1209 Hz

کلید 0 = 941 Hz و 1336 Hz

کلید # = 941 Hz و 1477 Hz

اینک به پاسخ سوالات مطرح شده در اول متن می پردازیم...

 

همانطور که بیان شد دستگاه سانترال از دو سیستم پالس و تن برای شماره گیری و ارسال و دریافت اطلاعات استفاده می کند اما متداول ترین آن ها سیستم DTMF است. سیستم تن در هنگام ارسال اطلاعات خود برای مرکز مخابرات از دو سیگنال خاص و متفاوت برای هر کلید استفاده می کند. استفاده از این سیستم در سیستم تلفن گویا و یا در هنگام پخش شدن پیغام دیزا به دلیل اطمینان از فرکانس دریافتی و اشتباه نبودن فرکانس با سایر صدا های محیط اطراف است. طبق جدول زیر هر کلید برای خود فرکانسی مخصوص داشته که باعث دریافت سیگنالی درست حتی در دستگاه سانترال می شود.



کلمات کلیدی :
<      1   2   3   4   5   >>   >